Admissió alumnat de primària, secundària i batxillerat per al curs 2019-2020

S’ha publicat la resolució sobre l’admissió per a l’alumnat de primària, secundària i batxillerat per al curs 2019-2020. En el document  teniu un resum de la convocatòria. Per al nostre alumnat és important per a l’alumnat de 4t ESO que vol fer batxillerat el proper curs al nostre centre. L’alumnat de 6è de primària dels centres adscrits no han de participar, tenen la plaça de 1r ESO i cal que formalitzen la matrícula en el període que més endavant informarem (els centres de primària també informaran).

Podeu demanar més informació en secretaria del centre.

[pdf-embedder url=”http://blogs.iesevalorpego.org/wp-content/uploads/2019/04/resum_convocatoria1.pdf” title=”Admissió Primària, Secundària i Batxillerat”]

You may also like...