Premis extraordinaris de batxillerat: convocatòria de les proves

Mitjançant la Resolució de 25 de maig de 2016, de la Conselleria d’Educació (DOCV nº 7792, de 27-05-2016) s’han convocat les proves per a optar als premis extraordinaris de Batxillerat corresponents al curs 2015-2016, en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana. El total de premis a concedir és de 29.

Entre altres requisits, per poder participar en la convocatòria és necessari haver finalitzat els estudis de 2n de Batxillerat en el curs 2015-2016, i haver obtingut una mitjana de Batxillerat igual o superior a 8,75 punts.

La data de realització dels exàmens és el 22 de juny.

L’alumnat de l’Institut de Pego que reunisca tots els requisits establits en la convocatòria, i que desitge participar en les proves, presentarà la seua sol·licitud en la Secretaria del centre, de 10 h a 13 h, fins al dia 3 de juny, inclusivament. 

Teniu més informació (lloc de realització dels exàmens, estructura de les proves, etc.) la teniu en l’ordre de convocatòria, que s’hi adjunta.

Premis Extraordinaris Batxillerat

You may also like...