Visita al centre de càlcul UPV

El passat dia 10 de març de 2015, l’alumnat del CFGM SMX va tenir l’oportunitat de fer una visita guiada al centre de càlcul de la Universitat Politècnica de València.

Van poder observar un CPD modern que compta amb infraestructures professionals molt avançades, amb un disseny de refrigeració amb piso tècnic i servidors en racks. Junt a la renovació de cablejats de fibra i sistemes d’alt rendiment, es va poder vore les cabines de discos, els servidors blade, el sistema de còpies de seguretat, els panels d’interconnexió a nivell de campus i el sistema de bateries que conformen el SAI.

A més, i per completar la visita al campus, es va procedir a visitar el museu d’informàtica. Allí vam poder examinar equips antics que han estat donats per particulars i empreses i comparar d’aquesta manera les prestacions dels equips al llarg d’aquest temps.

You may also like...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada