Campanya de donacions informàtiques 2015

Donada la falta de renovació de l’equipament informàtic per part de Conselleria, i per atendre les múltiples necessitats del centre IES Enric Valor de Pego, ens vegem en la necessitat de demanar la donació d’equips retirats que encara funcionen a totes aquelles persones i empreses que vulguen col·laborar.

Vas a retirar equipament informàtic?

Ens pots ajudar donant-lo a l’IES Enric Valor de Pego.

Què busquem?

Busquem equipament informàtic que encara funcione com: ordinadors, impressores, monitors, ratolins, teclats, etc. que siguen posterior a 2007 (de menys de 8 anys d’antiguitat).

Finalitat

Aquest equipament ens serveix per aprofitar components i fer més funcionals equips obsolets del centre, ja que continuem havent d’usar equips del 2006 per falta de renovació de d’equipament per part de Conselleria.

A més, ens serveixen per poder realitzar pràctiques de muntatge i manteniment d’equips en les assignatures optatives d’Informàtica de l’ESO, Tecnologies de la Informació i Comunicació en Batxillerats, i resulten també molt útils per a la Formació Professional Bàsica d’Informàtica d’Oficina i per al Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

Més informació i contacte

fp@iesevalorpego.org

You may also like...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada