Creep (Richard Cheese)

Creep (versió de Richard Cheese)

Richard Cheese és un cantant, compositor i intèrpret nord-americà.

El seu grup musical és Richard Cheese and Lounge against the machine, un joc de paraules que parodia el grup de rap metal, Rage Against the Machine. El grup es va formar l’any 2000, i actualment els seus components són: Richard Cheese a la veu, Bobby Ricota al piano, Frank Feta a la bateria i la percussió i Chazz American al contrabaix.

Aquesta formació destaca per interpretar cançons del pop, rock, metal, rap i hip hop amb un estil lounge, cantades amb un fraseig swing que contrasta amb elegants arranjaments de jazz. Fruit d’això i de les lletres irreverents i procaces de les cançons que interpreten es produeix una dissonància humorística, molt suggerent.

Des de l’any de la seva formació han publicat 12 àlbums.

La cançó Creep que escolteu en les entrades i els canvis de classe és una versió de Richard Cheese publicada en l’àlbum The Sunny Side of the Moon: The best of Richard Cheese (Surfdog Registres 2006). La peça original és una composició del grup britànic de rock alternatiu Radiohed, segurament és la seua cançó més popular i emblemàtica. Creep fou el primer senzill de Radiohead i fou publicada en 1992 en el primer àlbum de Radiohead, Pablo Honey (Parlophone, EMI 1992)

https://www.youtube.com/watch?v=arkpEmu_7-o

Creep – (Radiohead)

When you were here before
couldn’t look you in the eye
you’re just like an angel
your skin makes me cry
you float like a feather
in a beautiful world
i wish i was special
you’re so fuckin’ special
but i’m a creep, i’m a weirdo.
what the hell am i doing here?
i don’t belong here.
I don’t care if it hurts
i want to have control
i want a perfect body
i want a perfect soul i want you to notice when i’m not around you’re so fuckin’ special i wish i was special But i’m a creep, i’m a weirdo. what the hell am i doing here? i don’t belong here. She’s running out again, she’s running out she’s run run run running out… Whatever makes you happy whatever you want you’re so fuckin’ special i wish i was special… But i’m a creep, i’m a weirdo, what the hell am i doing here? i don’t belong here. i don’t belong here.

You may also like...