Visita del pintor Domingo Barreres

img-20141105-wa0010La fotografia correspon a la visita que els alumnes d’Història de l’Art de 2on Batxiller-B, acompanyats del professor Joan Morell, van fer, el dijous 30 d’octubre, al Centre d’Exposicions de Pego per veure l’exposició Si no és una cosa, és una altra del pintor Domingo Barreres. En la visita Domingo va estar explicant els alumnes les tècniques pictòriques emprades i el significat de les obres exposades.
Domingo Barreres va nàixer a Oliva, però com a pintor s’ha format acadèmicament i professional al EE.UU., concretament a Boston i Nova York. La seua obra  pot ser millor coneguda en l’enllaç de la seua pàgina web (en anglés) http://www.domingobarreres.com/paintings/paintings.html
En la instantània el pintor apareix al centre de la imatge junt els alumnes.

You may also like...