Linux LAN Party 2014

El passat 19 de juny es va realitzar l’activitat Linux LAN Party 2014 organitzada pels alumnes de 1r de Cicle Formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes. Es va preparar i dur a terme un conjunt d’activitats lúdiques destinades a la resta d’alumnat del centre. Entre d’altres, es va contar en ordinadors en xarxa per realitzar torneig de joc multijugador, un punt d’accés sense fils per als participants i observadors, streaming online de l’activitat a través d’un canal de youtube…

L’acte va conclure amb l’entrega dels premis als participants. Els guanyadors dels diferents torneigs van ser:

  • Armagetron – Arnold Sànchez
  • Street Fighter II – Dimas Femenia
  • Urban Terror – Xiange Chen
  • Guanyador Absolut – Xiange Chen

Esperem que a properes edicions, anem augmentant el nombre de participant i les prestacions oferides! De moment vos deixem l’enllaç al canal de vídeo (Canal Youtube: http://www.youtube.com/channel/UCR3KEVbnbJWcqoG4bZZqTrw) i una selecció de fotografies més representatives de l’esdeveniment. Les nostres felicitats pel treball realitzat els organitzadors!

You may also like...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada