Linux LAN Party 2014

El passat 19 de juny es va realitzar l’activitat Linux LAN Party 2014 organitzada pels alumnes de 1r de Cicle Formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes. Es va preparar i dur a terme un conjunt d’activitats lúdiques destinades a la resta d’alumnat del centre. Entre d’altres, es va contar en ordinadors en xarxa per realitzar torneig de joc multijugador, un punt d’accés sense fils per als participants i observadors, streaming online de l’activitat a través d’un canal de youtube…

L’acte va conclure amb l’entrega dels premis als participants. Els guanyadors dels diferents torneigs van ser:

  • Armagetron – Arnold Sànchez
  • Street Fighter II – Dimas Femenia
  • Urban Terror – Xiange Chen
  • Guanyador Absolut – Xiange Chen

Esperem que a properes edicions, anem augmentant el nombre de participant i les prestacions oferides! De moment vos deixem l’enllaç al canal de vídeo (Canal Youtube: http://www.youtube.com/channel/UCR3KEVbnbJWcqoG4bZZqTrw) i una selecció de fotografies més representatives de l’esdeveniment. Les nostres felicitats pel treball realitzat els organitzadors!

You may also like...

Deixa un comentari