Cançons del timbre: The Pixies

THE PIXIES

pixiesPixies és un grup de rock alternatiu originari de Boston, Massachusetts, Estats Units. Es va formar el 1986 i es va separar el 1993, encara que es va reunir el 2004 i en 2014 ha anunciat la publicació d’un nou treball amb cançons noves i una gira de concerts. El seu personal estil va exercir gran influència sobre moltes de les bandes de rock de l’escena grunge i alternativa de principis de la dècada de 1990, especialment sobre Nirvana els qui van popularitzar el seu particular ús de melodies suaus durant les estrofes i explosions, crits i guitarres distorsionades durant les tornades. Van ser de gran influència per a totes les bandes que posteriorment inclourien elnoise en cançons d’estructura pop igual que ells.

La banda ha estat formada pe Black Francis o Frank Black (veu i 2ª guitarra), Kim Deal (baix i veu- actualment no forma part de The Pixies), Dave Lovering (bateria) i Joey Santiago (1ª guitarra).

La cançó Here comes your man del disc Doolittle (Elektra Records 1989) és la que marca les eixides als esplais i al final de la jornada escolar. Va ser composada per Black Francis quan aquest tenia 14 anys i ha estat una peça discutida en el repertori de la banda, inclús pel compositor, que no sempre la va sentir com una cançó acceptable per a The Pixies per la seua estructura de pop comercial.

Informació extreta dels articles de la Viquipèdia en català, anglès i castellà.

 

 

Here comes your man

Outside there’s a box car waiting
outside the family stew
out by the fire breathing

outside we wait ‘til face turns blue
i know the nervous walking
i know the dirty beard hangs

out by the box car waiting
take me away to nowhere plains
there is a wait so long

here comes your man


Big shake on the box car moving
big shake to the land that’s falling down
is a wind makes a palm stop blowing
a big, big stone fall and break my crown

there is a wait so long
you’ll never wait so long

here comes your man

there is a wait so long
you’ll never wait so long

here comes your man


Lletra i música: Black Francis

You may also like...