Cançons del timbre: Siniestro Total

Siniestro Total

Banda punk formada a Vigo (Galícia) l’any 1981. Probablement ha estat dels grups punk més populars i dels pocs que encara continua actuant i gravant, encara que més esporàdicament.

El grup Siniestro Total és un dels que millor representa la influència dels corrents punk britànics i nord-americans de la dècada dels anys 80 del segle XXI. Amb ells es va incorporar al rock cantat en castellà un estil que va anar evolucionant compositivament des del punk més descarat i irreverent dels seus primers treballs a un punk-rock més complex musicalment però conservant en les lletres l’ humor intel·ligent i una irreverència irònica, càustica però educada.

La cançó ¿Quienes somos? De dónde venimos? ¿Adónde vamos? És el tema n. 13 del tercer àlbum d’estudi titulat Menos mal que nos queda Portugal publicat per DRO en 1984. En aquest àlbum Siniestro Total va abandonat el punk més directe dels seus primers discos i va incorporant els estils musicals que havien assimilant en el seu procés de formació, com el R&B o el Country. Així és que aquest treball es troba més pròxim al d’una banda de rock&roll clàssic que a la banda iconoclasta dels orígens. Les lletres, però, no perden el tractament irreverent que els caracteritza, malgrat que algunes d’elles com la que sentiu per a entrar a classe tracte, a ritme de rock, temes profunds i faça preguntes eternes com ¿Quienes somos? De dónde venimos? ¿Adónde vamos? .

Quienes somos? De dónde venimos? ¿Adónde vamos? (2:33)

¿Cuándo fue el Gran Estallido?
¿Dónde estamos antes de nacer?
¿Dónde está el eslabón perdido?
¿Dónde vamos después de morir?
¿Qué son los agujeros negros?
¿Se expande el universo?
¿Es cóncavo o convexo?

¿Quiénes somos?
¿De dónde venimos?
¿Adónde vamos?
¿Estamos solos en la galaxia o

acompañados?
¿Y si existe un más allá?
¿Y si hay reencarnación?

¿Quiénes somos?
¿De dónde venimos?
¿Adónde vamos?
¿Estamos solos en la galaxia o acompañados?

¿Qué es el ser?
¿Qué es la esencia?
¿Qué es la nada?
¿Qué es la eternidad?
¿Somos alma?
¿Somos materia?
¿Somos sólo fruto del azar?
¿Es fiable el carbono 14?
¿Es nuestro antepasado el hombre de Orce?

¿Quiénes somos?
¿De dónde venimos?
¿Adónde vamos?
¿Estamos solos en la galaxia o acompañados?
¿Y si existe un más allá?
¿Y si hay reencarnación?

Composició lletra i música Siniestro Total

You may also like...