INFORMACIÓ DE L´AMPA SOBRE LA VAGA DE 18 D’OCTUBRE

“El sindicat d´estudiants ha convocat per als dies 16,17 i 18 d´aquesta mateixa setmana una vaga en  contra de la permanent agressió a la qualitat de l´ensenyament i les retallades i altres mesures restrictives que el  govern central i alguns governs autonòmics pretenen implantar arreu de l´estat.Davant d´aquests fets demanem als membres de l´AMPA siguen conscients dels difícils moments pels que travesa l´educació pública i facen el possible per col.laborar secundant la vaga,especialment el dijous dia 18 en el que coincidiran les protestes d´alumnes i pares i mares a tot l´estat  i nivells educatius.”

La direcció de l´AMPA.
IES Enric Valor.
Podeu llegir informació de la convocatòria de la vaga del dia 18 en

aquest enllaç.

You may also like...