DIA DE LA TERRA-COMPROMÍS VERD

planeta corazonEL COMPROMÍS VERD, t’apuntes?

PERQUÈ avui el nostre planeta s’enfronta a greus crisis ecològiques, com ara l’escalfament global, l’enverinament radioactiu dels sistemes naturals, la devastació dels boscos humits (tropicals i temperats), el ràpid increment de la població i de la pol·lució en l’aire, en l’aigua, en sòls…

PERQUÈ el futur del planeta depèn tant del compromís de cada país o nació, com del de cada persona:

JO EM COMPROMET a aportar la meva contribució per evitar la continuada degradació dels ecosistemes del planeta, fent que la meva preocupació pels sistemes naturals, culturals i socials impregne les meues formes de actuar i viure..

EM COMPROMET a fer el màxim per reciclar, estalviar l’aigua, conservar l’energia i fer servir fonts renovables, emprar mitjans de transport eficients i mirar d’adoptar un estil de vida com si cada dia fos el DIA DE LA TERRA.

You may also like...