Presentació de la novel·la d’Elvira Cambrils

El passat divendres, 14 de maig, es va fer la presentació de la novel·la El bes de l’aigua del qual és autora la professora del nostre centres Elvira Cambrils Miralles.

L’acte, que va resultar molt emotiu, es va celebrar al Teatre Municipal de Pego (ple de gom a gom)i en ell hi va haver actuacions musicals, amb l’actuació de La Sonora del maurà i de La Gossa Sorda, paraules explicatives de la novel·la per part de Carme Miquel, lectures molt emotives de parts de la novel·la per persones descendents de personatges (dels anys 32 i 33) que apareixen en ella , la projecció d’un vídeo explicatiu de la novell·la i, finalment, un parlament de l’autora, Elvira Cambrils en què va agrair l’assistència de tots a l’acte i la col·laboració de moltíssima gent de Pego en el material que ha fet servir en la novel·la.

Enhorabona a Elvira per la seua novel·la i per l’èxit que va tenir en la presentació.

You may also like...