DIA DE LA TERRA

alt

 22 d’abril. DIA DE LA TERRA

 El 22 d’abril de cada any es celebra el Dia Mundial de la Terra, el qual es va iniciar el 1970 quan 20 milions de nord-americans van prendre els carrers, els parcs i els auditoris per manifestar-se per un ambient saludable i sustentable           .

Aquest dia va conduir a la creació de l’Agència de Protecció al Medi ambient dels Estats units i a l’aprovació de lleis relacionades amb l’aire net, l’aigua neta i la conservació d’espècies en perill d’extinció. A partir de llavors, cada any en aquesta data, el món sencer reflexiona i es mobilitza per una TERRA millor.

 Per aquesta raó es fa una crida a tots perquè actuem de manera responsable amb el medi ambient, per aturar el incontrolat deteriorament dels nostres recursos naturals, cosa que afecta els éssers humans en forma irreversible.  (seguiu llegint….)

Perquè canviï el món hem de començar per canviar nosaltres.

Ací teniu un video que he fet per a il·lustrar amb imatges aquest greu problema que està afectant al nostre planeta,amb la música de la cançó "Quina calitja" de La Gossa Sorda, per a que tots reflexionem i actuem.

TU també pots contribuir a cuidar la nostra TERRA.

 

 

 

                

You may also like...