Crònica activitats 22 de desembre

Avui dimarts 22 de desembre hem celebrat el final del primer trimestre a l’IES Enric Valor de Pego amb tot un seguit d’activitats. Els més matiners del dia han estat els jugadors i aficionats del campionat de futbet. Poc després de les 9, i després de fer un mínim escalfament, ha començat el primer dels partits del campionat (amb partits eliminatoris) en què participen 10 equips d’alumnes del centre. Com que és l’única activitat en marxa a aquestes hores, els pocs alumnes que han acudit prompte al centre van acostant-se poc a poc al camp per a fer d’espectadors.

altSeguiu llegint……..

Mentrestant, els organitzadors de la rifa de la cistella fan els seus preparatius a la sala de professors. Cal separar els números que poden eixir dels que no (perquè no s’han venut). Només de veure el pernil ja fan ganes de comprar més números…

alt

Al voltant de les 10:30, la gent ja va acostant-se al mercat organitzat pels alumnes de Francés per a poder anar-se’n de viatge. Allà es poden comprar CDs, discs de vinil, llibres, pulseres, joguets i altres objectes inclassificables.

alt

Són també els de Francés els qui han preparat la degustació gastronòmica per a esmorzar,  amb l’ajut dels professors que estan servint el xocolate. Tot estava boníssim: un èxit rotund!
 

 

alt

alt

Al voltant de les 11:30 s’han repartit les notes, que han deixat regustos molt variats entre els alumnes. Esperem que els dolços de Nadal els canvien les cares a alguns…

alt

A les 12 ha començat el teatre en la sala d’usos múltiples, que estava plena de públic. Els alumnes han representat diverses escenes: atracaments en què els atracadors i les víctimes dialoguen i es posen d’acord en quedar un altre dia, un funcionari de medi ambient i una altra de “foment del bon rotllo”, uns cambrers obsessionats amb els números dels plats del menú…

alt

alt

Poc a poc, al llarg del matí han anat eliminant-se els equips de futbet fins que només han quedat els dos finalistes: en aquesta fotografia veiem la parada que el porter roig ha fet a una magnífica jugada dels adversaris.

alt

En la sala d’usos múltiples, després del teatre, ha començat la sessió de karaoke, en què els virtuosos del cant han anat ocupant successivament l’escenari. Amb aquesta activitat hem acabat el dia i el trimestre, abans d’anar-se’n els alumnes a dinar a casa i els professors al Kiko Port d’Oliva.

alt

Emili Morant
 

You may also like...