Resultats de la Prova Cangur

Ja s’han fet públics els resultats de la Prova Cangur realitzada el 25 de març.
Recordem que aquesta prova es realitza a tot Europa i el nostre Institut participa en la part organitzada per la Societat Catalana de Matemàtiques que engloba tots els centres del País Valencià, de les Illes Balears, de Catalunya i d’Andorra.
Els resultats aquest any han estat, en general magnífics, ja que bastants dels nostres alumnes estan entre el 20% millors.
En particular, cal ressaltar el resultat de dos dels nostres alumnes que han aparegut en el llistat dels millors 3%. Es tracta de Roberto Mengual Mengual de 4t d’ESO que ocupa el lloc 41 (0,61% dels milllors resultats) i de Dimas Kruithof Perelló de 3r d’ESO que està en el percentil 2,57%.
Enhorabona a tot l’alumnat participant i, en particular a Roberto i Dimas.

You may also like...