Nova imatge del nostre WEB

Nova imatge del nostre WEB

Aquesta és la nova versió que hem preparat per al nostre WEB.

Es tracta d’una versió d’aparença més moderna, elaborada amb Joomla!, i que pretenem que siga encara més útil i participativa per a tota la comunitat escolar, les seues famlies i per a tot els nostres visitants.

Si ja éreu usuaris del nostre WEB, podeu seguir usant el vostre compte d’usuari i la vostra contrasenya. En cas contrari podeu fer-vos usuaris usant les caixes d’entrada de la part dreta de la pàgina principal.

A l’esquerra, dins de l’apartat Diversos teniu, entre d’altres opcions, un enllaç amb Consultes i Suggeriments que podeu fer servir per fer qualsevol suggeriment a l’Administració del WEB o qualsevol consulta o sol·licitud al propi Institut.

Esperem que feu servir la nova web i que ens feu els suggeriments que cregueu que puga millorar-la. Posarem en els propers dies altres seccions, com un Fòrum perquè cadascú puga dir la seua sobre els temes que ens interessen.

Salut

You may also like...