Carta al al President i al Conseller sobre "Education for Citizenship"

Uns companys professsors de l’IES Carrús d’Elx han tingut una idea, que ens sembla molt bona, per participar en la campanya contra l’ensenyament de l’Educació per a la Ciutadania" en anglés.
L’actuació seria la següent:
Durant la tercera setmana de novembre tots els professors i professores de tots els centres escriuen una carta adreçada al President i una altra al Conseller en la qual s’explica que ens sembla adequada la idea d’ensenyar anglés per immersió en d’altres assignatures, però que el procediment que s’ha triat en el cas d’Educació per a la Ciutadania és totalment rebutjable i es donen algunes solucions possibles.
La carta està redactada en anglés perquè se suposa que si l’alumnat de 2n d’ESO ha de ser capaç d’assimilar tots els conceptes que se li intridueixen en classe de Ciutadania, els nostres dirigents polítics no tindran cap problema per entendre unes simples peticions en anglés.
Proposem que se sumeu a la campanya. El document el podeu descarregar de l’enllaç de més avall, on teniu també la traducció en valencià i en castellà de la carta i el procediment per a participar en aquesta campanya.

Document: Letter to the Conseller and President of the Regional Government with translations

You may also like...