Projecte d’intercanvi d’experiències entre centes. DELEGADOS

El nostre institut està immers en un projecte de participació entre centres depenent del Ministeri d’Educació, on es pretén que s’intercanvien experiències educatives entre diferents centres de tot l’Estat. S’ha triat com a fil conductor d’aquesta participació entre els centres: “la participació dels alumnes en l’organització del centre: la junta de delegats”. Participem en aquest projecte amb el seguents centres: IES TXURDINAGA BEHEKOA, de Bilbao, IESO CAMINO ROMANO, de Sisante, Conca, IES EL ÁLAMO, de El Àlamo, Madrid, IES SAN MARTIN, de Talayuela, Càceres, IES FERNANDO DE LOS RIOS, de Fuente Vaqueros, Granada.
Portem uns dos mesos donant-li forma al projecte i fa dues setmanes va hi haver una reunió en Madrid per coordinar-nos, on varen estar Imma i Joan. A hores d’ara hi ha un “blog”, anomenat: http://seiscentros.blogspot.com que servirà per comunicar-nos entre els diferent centres, entre els alumnes i més concretament entre els delegats, a més a més de donar-nos a conèixer un poc. En la pàgina web de l’Institut teniu un apartat per poder entrar en el blog i veure que està fent-se, els enllaços a les pàgines web dels altres centres,…
Ens sembla un projecte prou interessant, que ens ajudarà a que coneguem un poc millor la nostra realitat, que els alumnes participen un poc més en la “vida” del centre, i a més a més enriquir-nos compartint les experiències educatives d’altres centres.
Ànim a tots i a totes!!!!
(Enviat per jllorca)

You may also like...