Hem fet l’intercanvi del Programa Sòcrates

El passat dimarts, dia 23, els alumnes del Lycée “Les 3 Vallées” de Thonon van retornar a les seues llars després de passar catorze dies entre nosaltres. Volem agrair a les famílies d’acollida, a l’Ajuntament de Pego, a la Cooperativa Agrícola de Pego i a totes les persones que ens han ajudat la seua participació en aquest projecte. Durant l’estada, els joves francesos han fet diverses intervencions que quedaran per a la nostra comunitat educativa i per al poble de Pego, com ara la restauració d’una paret de la casa de l’ermità de l’ermita de sant Antoni, la construcció d’una font al pati de l’institut i van col·laborar en la construcció d’una maqueta de la vall de Les Contamines, on els nostres participants en l’intercanvi van passar una setmana inoblidable. A més, la segona fase que ara finalitza ha comptat amb un programa extens d’activitats lúdiques i d’estudi, tal com explicàvem a la notícia anterior.

You may also like...