CICLES FORMATIUS

CICLES FORMATIUS CURS 2006/07
L’oferta de FPE en la Comunitat per al curs 2006-2007 augmenta fins arribar a 1.025 cicles formatius (20-4-06) La Conselleria de Cultura, Educació i Esport ha augmentat en 41 cicles formatius (22 de grau mitjà i 19 de grau superior) l’oferta de Formació Professional Específica en la Comunitat Valenciana, amb la qual cosa se situa en 1.025 cicles per al curs 2006-2007. Açò suposa passar de 984 cicles del present curs als 1.025 del pròxim, dels que 369 pertanyen a Alacant, 138 a Castelló i 518 a València.
Per províncies, a Alacant s’incrementa l’oferta en 17 cicles més distribuïts en els centres d’Aspe, Benidorm, Benissa, Elda, la Vila Joiosa, Muro d’Alcoi, Orihuela, Pego, Petrer i Pilar de la Horadada. Entre els cicles que s’implanten destaquen els de Tècnic en Explotació de Sistemes Informàtics, Tècnic en Atenció Sociosanitària, Tècnic en Servicis de Restaurant i Bar o Tècnic en Animació Turística. D’esta manera, l’oferta total en la província per al pròxim curs serà de 369 cicles, dels quals 162 són de grau mitjà i 207 de grau superior.
Per la seua banda, a Castelló s’incrementa l’oferta en 5 cicles més, dels quals tres són de grau mitjà i dos de grau superior. Els centres que els impartiran es troben en les localitats de l’Alcora, Peñíscola, Onda, Nules i Almassora. La nova oferta inclou cicles com Atenció Sociosanitària i So. La implantació en la província queda establida en 138 cicles, dels quals 63 són de grau mitjà i 75 de grau superior.
Així mateix, a València s’augmenta l’oferta en 19 cicles, dels que huit són de grau mitjà i 11 de grau superior. Els cicles seran distribuïts pels centres de Xàtiva, Ontinyent, Sagunt, Silla, Xirivella, Mislata, Enguera i Aielo de Malferit, entre altres. Els cicles més destacables són Prevenció de Riscos Professionals, Animació Turística i Explotació de Sistemes Informàtics. L’oferta de FPE a València queda constituïda per un total de 518 cicles, dels quals 226 són de grau mitjà i 292 de grau superior.

You may also like...