CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ

Cicles Formatius de Grau Mitjà de la Familia Professional d’Informàtica en l’IES Enric Valor de Pego. A partir del proper curs 2006/07 hi ha la possibilitat de fer un Cicle Formatiu de Grau Mitjà de la Família Professional d’Informàtica (Explotació de Sistemes Informàtics) en l’IES Enric Valor de Pego. Aquest cicle formatiu consta de dos cursos i es pot accedir de dos formes:
a) Accés directe: Alumnat Graduat en Educació Secundària.
b) Accés a través d’ina prova: Tindre 17 anys d’edat o complir-los durant l’any en curs i superar la corresponent prova d’accés.

PROVES D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS:
Calendari d’inscripció: El període d’inscripció està comprés entre els dies 3 de març i 7 d’abril de 2006. Es presentarà la sol·licitud en la Secretaria del Centre on es vulga realitzar el cicle formatiu.

You may also like...