Alumnes de diversificació a la Marjal de Pego-Oliva

Els alumnes de diversificació del nostre centre van fer una visita a la Marjal de Pego-Oliva dins de les activitats programedes en l’assignatura d’Àmbit Científic L’activitat consisteix en fer un recorregut al llarg de la part nord del parc natural de la Marjal i realitzar diverses activitats:

  • analitzar l’aigua del Bullent en tres punts diferents
  • reconéixer alguns dels animals
  • identificar algunes plantes
  • buscar el nom de les muntanyes que envolten la marjal amb la brúixola i el mapa
  • realitzar algunes fotografies, ….

Després si hi ha temps sempre es dona marge per a que disfruten i els que volen poden fins i tot nadar al Calapatar o la Font Salada. Aquesta activitat ha estat organitzada pel professor d’Àmbit científic de diversificació Paco Lleches i l’activitat es va dur a terme sense cap incidència.
També hi ha un àlbum a la galeria fotogràfica. Visiteu-la. Val la pena

You may also like...