Exposició del Departament d’Educació Física

Al corredor de secretaria estan exposats els treballs que han realitzat els alumnes de primer de batxiller. Els treballs romandran exposats al llarg de tot el tercer trimestre fins que acabe el curs a finals de juny. Des del departament d’Educació Física vos recomanem que visiteu aquesta exposició ja que realment hi ha treballs molt interessants sobre temes que vos poden agradar com senderisme, escalada, rutes 4×4, piragüísme,…
També informar que el passat dijous 5 maig els alumnes de primer de batxiller van fer una activitat extraescolar de senderisme, anant a a “La Figuereta”, un refigi de muntanya al terme de Pego. Aquesta activitat era la culminació del que s’ha treballlat a classe en el mes d’abril dedicat a les activitats en el medi natural.
Ambdues activitats han estat coordinades pel professor Salvador Garcia.
A la Galeria fotogràfica podeu vore un àlbum de fotos sobre l’exposició

You may also like...